Sitges, Spain

Sitges Homes

The project is located in a newly established residential area north of the town of Sitges, above the train tracks and the Parc de Can Robert.

The complex, intended as a first residence, consists of 80 dwellings of 3 and 4 bedrooms, arranged in 4 blocks of similar configuration, a common garden area with playground and pool, storage rooms and underground parking. Each block consists of a ground floor; the homes have private gardens, and two stories, distinguished by their spacious living rooms and a third level hosting duplexes with generous terraces and great views. Intermediate floors also have large private terraces, protruding bodies that generate a composition of spaces in movement, and give rhythm to the façades, breaking the initial prisms.

Ventilated facades of natural white stone are proposed, contrasting with dark gray stone in recessed or protruding parts

Photographs: Nicolás Pinzón

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.