Béziers, France

Polygone Béziers

Right in the city centre of Béziers, near the train station, a new mixed-use centre will become a major urban landmark for the city.

The complex includes an open air shopping centre on two levels, a leisure centre on the third floor with a variety of bars, restaurants and different terraces as well as offices, housing and an administrative centre. The building runs along an urban avenue which unfolds to create an interior open air street where the retail activities are concentrated. Because of the topography of the urban avenue, the internal street has connections with two different pedestrian levels.

This example of an urban mixed-use development has won the “Trophée du CNCC” for Best Shopping Centre Creation in 2010.

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.