Barcelona, Spain

Maremagnum

The objective of the renovation of the second floor of Maremagnum Leisure and Shopping Center is to obtain an effective integration with the rest of the center from which it has been historically separated.

The proposed design for this floor looks to benefit from the exceptional location of the center. It would have a roof garden with belvedere and open terrace surrounded by restaurants with exceptional views of the city, the port and the sea. . It would be covered by a light, transparent roof and connected with the lower levels by escalators.

This new design opens spaces to integrate the complex both visually and functionally.

Photographs: Nicolás Pinzón

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.