La Roca del Vallès, Spain

LRV offices

This comprehensive renovation aims to create quality work environments that foster creativity and teamwork

This is the interior design project for an office building with a capacity of 87 workspaces. On the first floor, with its orthogonal geometry, partition walls create a new redistribution within the existing interior. Larger workspaces are generated than in the original distribution and five openings in the facade provide natural light to the newly created rooms. The rectangular upper floor is conceived as an open space, to locate new workspaces flexibly and create an enclosed meeting space and one for the office. Two skylights in the roof allow natural light to enter this floor.

 

Photographs: Nicolás Pinzón

A diaphanous look and flexibility are the most decisive keys to the intervention

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.