Puebla, Mexico

Lomas de Angelópolis

The new development in Lomas de Angelópolis requires a large and impressive access to the new addition that houses the offices in the complex.

The plots available for each activity require use of the entire area as a work space, meaning the work cannot be accomplished as a short-term project. Starting with a relatively flat landscape that extends in all directions, green sloped dunes are located surrounding a large lake surrounded by lush vegetation, over which the access road treads very lightly. The entrance to the complex thus becomes a grand oasis where visitors are immersed in the landscape. In the case of the offices, the whole plot is used to generate a new topography linked to the entrance from which the building emerges: one of the dunes acts as a solid volume dressed in a completely glazed front, lending it an iconic look.

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.