Málaga, Spain

Larios Centro shopping center

The shopping center occupies a privileged enclave within the urban landscape of Malaga.

Standing just 300 m from the AVE station, the building is unsurpassed in its connectivity to both pedestrian and road traffic. The refurbishment creates ample and shaded spaces on the upper floor, while optimizing and rerouting vehicle circulation in the parking levels. A former multi-cinema is transformed into an elegant, triple-height atrium with a food court, equipped with a new glazed façade that will grant visitors a new and exciting experience.

With a reorganization of the pedestrian flows in the mall, the design includes a comprehensive renovation of all interiors as well as facades.

Photographs: Stefano Melgrati

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.