Mairena del Aljarafe, Spain

El Bosque Spa

The idea of the project is to create a set of open spaces with simple shapes and volumes of stone

This urban spa is part of a large commercial offer in the shape of a mall from which it is accessed. The idea of the project is to create a set of open spaces with simple shapes and volumes of stone, where the light, proportions, textures and colours of the finishes play an important role in the relaxation and reflection. The main materials are wood, stone and glass; clear smooth coverings; and stone and wood floors. A central garden, illuminated by a skylight, receives and distributes the spaces (and the light) on the ground floor. 

The water zone is a set of swimming pools in the centre and surrounded by volumes containing the Roman bath, Turkish bath, closed jacuzzi and showers.

Photographs: Lourdes Jansana

Use of cookies

We use our own and third party cookies to improve your accessibility and to customise and analyse your browsing. By continuing to browse the site, we consider that you are agreeing to their installation. You can change the configurations or find more information in our Cookies Policy.